4 hozzászólás “Van további kérdésem” bejegyzéshez

 1. Kedves Szakértők!
  Szeretnék én is beüzemelni egy levegőmérőt (az Iotroniq összeszerelt verziót). A kérdésem az lenne, hogy kb. mekkora lehet ennek az adatigénye? Ha 1-2 órára vagy évente néhány napra nem lenne internethozzáférés az mennyire jelent problémát? Jelenleg telefonról megy az internetszolgáltatás, azon gondolkozunk, hogy a készülék miatt külön internetet biztosítsunk-e és ha igen, akkor az feltöltőkártyás legyen-e (kis adatmennyiség esetén) vagy külön SIM kártyát és előfizetést kell hozzá kötni.
  Köszönöm szépen előre is a segítséget.
  Üdvözlettel:
  Dr Farkas Orsolya

  1. Kedves Dr Farkas Orsolya!

   Örülök, hogy belevág a mérésbe, és hogy megtalált kérdésével.
   Nagyon kicsi az adatigénye a készüléknek, havi szinten kilobájtban mérhető, esetleg évente egy alkalommal, ha jön firmware frissítés (ez automatikus), az 5-600 kB-ot használ el, szóval havonta egészen biztosan nem haladja majd meg az 1 MB-ot.
   Évente pár óra kiesés lehet hogy az Ön “hibáján” túl is elő fog fordulni. Néha csak nem találja a készülék a Wifit (hotspot-ot, ha telefonhoz lesz rögzítve), szóval szoktak kihagyások lenni, számunkra hasznos az év összes többi mérése, és a kihagyások után visszatalál a beállított hálózatra. Vannak óvodák, ahol csak reggel 7 és 18.00 óra között van mérés, az sajnálatos, de még mindig több, mint a semmi 🙂

   További kérdéseivel, hozzászólásaival is keressen meg minket.

   Üdvözlettel:
   Szegő Judit
   szego.judit@levego.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük